A reSTART Összművészeti Fesztivál keretében, szeptember 24. és 26. között hat színház nyolc helyszínen több mint ötven programmal jelentkezik, amelyek között egyaránt megtalálhatóak színházi előadások, kiállítások, koncertek és workshopok is. A programokra felnőtteket és gyerekeket is szeretettel várnak.

Az eseményből kiveszi a részét a Pinceszínház, a Stúdió K, a Kettőspont Színház, a Spirituális Ügynökség, az Itt és Most Társulat és a MáSzínház is, mindegyik teátrum megismerhető lesz a fesztivál során, ráadásul különleges élmények is várják az érdeklődőket: beleszólhatnak például Csehov Sirályának alakulásába, valamint megnézhetik egy költőnő szerzői estjét is. Szép számmal akadnak gyermekeknek és családoknak szóló elfoglaltságok is, akárcsak koncertek, ahol többek között Fodor Tamást, Grisnik Petrát, Jordán Tamást, Kálid Artúrt és Zoltán Áront is megtalálhatjuk a fellépők között.

Külön kiemelendő Zoltán Áron kezdeményezése, aki a VerShakerrel körbejárja a színházakat és három helyszínen, élő műsor keretében készít felvételt. Pénteken a MáSzínházat, szombaton a Stúdió K-t, egy későbbi időpontban pedig a Karaván Színházat látogatja meg. Egy epizódot előre leforgattak a Kettőspont Színházban, amelynek bemutatója csütörtökön esedékes a YouTube-on. Íme a kedvcsináló hozzá: 

A reSTART Összművészeti Fesztivál részletes programja a hivatalos honlapon böngészhető át. 

Kiemelt kép: Zoltán Áron (Fotó: VerShaker YouTube)