A Móricz Zsigmond Színház a közönséggel együtt szeretné búcsúztatni az óévet, ezért december 31-én 18 órától egy Zenés Szilveszteri Gálaműsorral készülnek.

A szilveszteri műsorban a zenéről a Talamba Ütőegyüttes gondoskodik, a Cantemus Gyermekkar mellett pedig a nyíregyházi teátrum társulatának tagjaival is találkozhatnak a nézők. A fellépők között olyan, a helyiek számára ismert és kedves művészek várják a közönséget, mint Gulácsi Tamás, Horváth Margit, Dézsi Darinka, Kosik Anita, Rák Zoltán, Gulyás Attila, Staub Viktória, Nyomtató Enikő, Jenei Judit, Horváth Viktor, Ténai Petra, Urbán-Szabó Fanni, Kovács Vecei Fanni, Tary Patrícia, Jenővári Miklós, Tar Dániel, Kovács Balázs, Sikó Koppány és Szeri Martin.

A műsorban többek között a Hello, Dolly!, az Édes Charity, a Csókos asszony, a Sztárcsinálók, a Mágnás Miska, a Kabaré, a Mozart!, A padlás, a Bál a Savoyban, a Mária főhadnagy, a Bob herceg és a Fekete Péter című operettekből és musicalekből hallhatunk majd részleteket. Az est résztvevőit a szervezők egy pohár pezsgőre is vendégül látják, ráadásul idén először a Gála után lehetőség nyílik a teátrum szomszédságában, a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróban elköltött ünnepi vacsorával kombinált jegyek vásárlására is, melyet személyesen a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában és a bisztróban szerezhetnek be az érdeklődők.

Kiemelt kép: A Móricz Zsigmond Színház épülete (Fotó: Móricz Zsigmond Színház)