Zabolátlan lovaim címmel ad Kollár-Klemencz László Farkas Róberttel és Dargay Marcellel kiegészülve lemezbemutató koncertet december 8-án, 19 órai kezdettel a Katona József Színházban.

Kollár-Klemencz László új előadással lép a közönség elé, amelyben kiváló zenészek közreműködésével, különleges hangulatvilágú köntösbe öltöztetik a rég elfeledett sanzonokat, híres dalokat. Jacques Brel, Yves Montand, Dalida, V. Viszockij, Johnny Cash, Benjamin Clementine, Cseh Tamás, Paolo Conte, Marlene Dietrich – a híres előadók és dalszerzők dalai új fordítást és új hangszerelést kaptak. A három zenész (Kollár-Klemencz László, Farkas Róbert és Dargay Marcell) gyönyörű érzelemmel túlfűtött, melankóliával telített, ismert és kevésbé ismert, nemzetközi és hazai dalt válogatott egy csokorba: “Lesznek klasszikus francia sanzonok, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek nagy klasszikusai, valamint a kortárs popkultúrából ehhez a hangulathoz illő dalok.“ – árulta el a zenész.

Kollár-Klemencz László a Kistehén zenekar frontembere, dalszerzője, szövegírója, a Budapest Bár tagja és számos produkció vendégszereplője, zenei szólókarrierje 2008-tól indult el. Farkas Róbert karrierjét a 100 tagú Cigányzenekarban kezdte, jelenleg az általa alapított Budapest Bár vezetője. Dargay Marcell zeneszerző több színházi kísérőzenét is komponált a Katona József Színház, a Radnóti Miklós Színház, a Színház- és Filmművészeti Egyetem és az Ódry Színpad számára. Kortárs művek előadójaként gyakran szerepel mint zongorista, több rádió-, illetve televízió felvétele készült kamarazenészként és szólistaként egyaránt.

Kiemelt kép: Farkas Róbert, Kollár-Klemencz László és Dargay Marcell (forrás: Katona József Színház)