Július 23-án különleges esttel várja a Margitszigeti Szabadtéri Színház az opera szerelmeseit: a 19. század egyik legnagyobb zeneszerzője, az olasz Giuseppe Verdi munkássága előtt tisztelegnek a teátrum szervezői az alkotó halálának 120. évfordulója alkalmából.

A szenvedélyes nyáresti gálán rendkívüli utazáson vehetnek részt a nézők, hiszen az izgalmas zenei élményt ezúttal lélegzetelállító vizuális utazás kíséri, amely Pármától egészen a Margitszigetig vezeti végig a nézőket a legalapvetőbb emberi érzelmeken, hiszen Verdi csodálatosan fogalmazott a zene nyelvén a szerelemről, a gyűlöletről, a féltékenység, vágyról, hűségről és a hazaszeretetről. Az eseményre a világ operaházainak legrangosabb szólistái érkeznek a Budapest szívében található tündérkertbe, a Margitszigetre: Antonio Chacón Cruz, Maria Grazia Schiavo, és Kálmándy Mihály a Don Carlos, a Traviata, a Rigoletto, a Szicíliai vecsernye, az Attila, A haramiák, Az álarcosbál, a Nabucco, az Ernani, a Luisa Miller, és az Aida áradó dallamait éneklik majd a Magyar Állami Operaház közel 100 tagú Kórusa és Zenekara közreműködésével, Kocsár Balázs vezényletével.

A jegyértékesítés már elkezdődött!

Kiemelt kép: Kálmándy Mihály (Fotó: Nánási Tamás), Maria Grazia Schiavo (Fotó: Margitszigeti Szabadtéri Színház) és Arturo Chacón-Cruz (Fotó: Margitszigeti Szabadtéri Színház)