A Musical Villamoson ezúttal is a színházi élet két elismert képviselője énekel kedvenc musical- illetve színházi kötődésű dalaiból: augusztus 1-jén Andrádi Zsanett és Egyházi Géza ad 50 perces musical műsort.  A program ingyenesen megtekinthető a Musical Willamos weboldalán, ahol élőben követhetik az eseményeket.

Andrádi Zsanett a Vámpírok báljának köszönheti népszerűségét, de már gyerekkora óta szerepel a színpadon. 1998 és 2001 között a Nemzeti Színiakadémiára járt (ma Pesti Magyar Színiakadémia), ez alatt az időszak alatt szerepelt a Nemzeti Színház és a Várszínház darabjaiban is. 2001. és 2006. között a kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja. 2007-től szabadúszóként dolgozik. Beszéd és énekhangját rengeteg sorozatban és filmben hallhatjuk.

Egyházi Géza színész, énekes, akinek színházi karrierje szintén Vámpírok bálja című musical 2007-es bemutatójával és annak főszerepével, Von Krolock vámpír gróf megformálásával indult. 2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat. A legismertebb musical és operett főszerepekben láthattuk és láthatjuk ma is, úgy, mint : a Macskák, a Sakk, a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő és a Víg özvegy.  Szegeden az Evita című musicalben és a szilveszteri gálákon szerepelt több alkalommal.