A szerelmesek ünnepének közeledtével februárban különleges programmal várja nézőit a Thália Színház. A február 12-én 19 órakor kezdődő Premierajándék című előadás után kulisszajárást szerveznek, melyen az érdeklődők közelebbről is szemügyre vehetik a produkció díszletét. A kulisszák mögé Vida Péter, Tóth Eszter és Bán Bálint kalauzolja majd a nézőket.

A Premierajándékot 2017 decemberében mutatta be a Thália. Az előadás különlegességét az adja, hogy a színészek rendhagyó módon játsszák el Oscar Wilde vígjátékát, a Lady Windermere legyezőjét. Csányi Sándor rendezésében ugyanis egy próbán keresztül mutatják be egy darab színrevitelének nehézségeit vagy éppen komikus részeit. Wilde színművét a Thália irodalmi vezetője, Hamvai Kornél fordította és alkalmazta színpadra, ebből készítette az előadást a társulat hétköznapi színházi gyakorlatok alapján.

A főbb szerepekben Tóth Eszter, Bán Bálint, Szamosi Zsófia mv., Mózes András, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Vida Péter és Domokos László mv. látható. Az előadást január 16-án, 17-én és február 12-én láthatja legközelebb a közönség.

Kiemelt kép: Tóth Eszter és Bán Bálint a Premierajándék című előadásban (fotó: Horváth Judit)