Július 7-én látható először a Dalok a kamrából, a kórusszínház és divatbemutató fúziójából született előadás, mely a karantén során megváltozott gasztronómiai szokásainkat boncolgatja a Zoomos főzésektől a házhoz rendelésig, amiket az énekesek extravagáns jelmezekben felvonulva jelenítenek meg a kifutón. A Soharóza és a Catwalk Concert Productions darabját most borkóstoló emeli még magasabb kulináris szintre.

Mautner Zsófival, az ország vezető gasztrobloggerével szoros együttműködésben a konyhaművészetet is bevonták a műfaji kavalkádba. A kulináris témák mellett a nézők Fejérvári Gergő sommelier vezette borkóstolóval kalandozhatnak tovább a Városmajor kifutós éléskamrájában, a bemutató napján pedig Mautner Zsófi személyes köszöntővel indítja útjára az előadást. Az összművészeti élményt Bartha Márk elektronikai alapjai, Kovács Domokos koreográfiái és Kiefer Tibor fényei teszik teljessé.

A Soharóza karantén-éléskamrájában megforduló különös alakok mind ismerősek lehetnek az otthon töltött kényszerű időszakból. Az előadás ennek a furcsa időszaknak állít emléket, miközben szívmelengető és humoros formában segíti összegezni újdonsült konyhai tapasztalatainkat. Szereplők: Bartos Dániel, Elek Judit Sára, Göttinger Klára, Nagy Zsófia, Remes Zsófia, Simon Júlia, Sipos András, Szalontai Bálint, Tamási Borbála és Zámolyi Eszter, rendezők: Halas Dóra és Nagy Fruzsina.

Bővebb információk itt olvashatók.

Kiemelt kép: jelenet az előadásból (Fotó: Nagy Gergő)