Szeptember 18-a után decemberben láthatjuk utoljára Fedorát, aki a gyászév letelte után az első estéjét a szentpétervári cirkuszban tölti, ahol fergeteges műsorszámával őt is lenyűgözi a titokzatos Mister X.

A Cirkuszhercegnő története szerint a cirkuszban töltött estéje után Fedorát lenyűgözi a titokzatos Mister X; kegyeire azonban nem tartja méltónak a mutatványost, ahogyan Vlagyimir nagyherceget sem. A sértett férfiak bosszúja képében lép be Fedora életébe Korozov herceg, és kezdetét veszi az igaz érzelmek hazugsággal felfegyverkezett csatája. Fedora azonban végül vesztére egy rangon aluli artistalányba, Mabelbe szeret bele, miután apja kiszemeltje elől Szentpétervárra menekül. Bár a rengeteg bonyodalom kibogozhatatlannak látszik, az igaz szerelem mégis egymáshoz hajtja az összetartozó szíveket, hiszen a boldogság valamennyiünktől csak egy karnyújtásnyira van.

Az előadást 2021. december 31-én mutatták be a kecskeméti Katona József Színházban, a főbb szerepekben Bori Réka valamint Vörös Edit, Koltai- Nagy Balázs,  Nagy Sándor illetve Aradi Imre, Hajdú Melinda, Járai Máté valamint Sirkó László láthatóak. A rendező Eszenyi Enikő.

Kiemelt kép: Koltai-Nagy Balázs és Bori Réka a Cirkuszhercegnő című előadásban (Fotó: Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház)