December 26-án veszi kezdetét a 6szín ünnepi stream-sorozata: a karácsonyi és szilveszteri időszakban különböző műfajú előadásokkal várják a nézőket az online térben.

Az online közvetítések december 26-án veszik kezdetüket, ekkor indul ugyanis a Vendégségben Pelleréknél zenés talk show sorozat. Peller Anna és Peller Károly a 6szín színpadán úgy fogadják vendégeiket, mintha csak otthon lennének, kollégáik pedig nem csak egy baráti összejövetelre, hanem egy rendhagyó talk show-ba érkeznek. A házigazdák segítségével különböző szórakoztató játékokon keresztül megismerhetjük kevésbé látott és ismert énjüket is. A vendégek természetesen dalra is fakadnak, hol együtt, hol külön-külön. Első alkalommal Szulák Andreát, Ágoston Katalint és Kocsis Dénest láthatjuk vendégségben Pelleréknél.

December 30-án a Pa-dö-dő Előszilveszteri koncertjét élvezheti a közönség online. „Fantasztikus év van mögöttünk! Ja, nem… Rengeteg jó hangulatú koncert! Ja, nem… Viszont ami IGEN: Mi mégis úgy döntöttünk, fityiszt mutatunk 2020-nak! Mindent eléneklünk, amihez kedvünk van! Ismét szépek leszünk és viccesek! Igazi koncerthangulatot varázsolunk az otthonotokba! Gyere velünk és légy szabad” – ezekkel a gondolatokkal ajánlja a legendás lány-duó koncertjüket a közönségnek. 

Pillanatkép a Pa-Dö-Dö 2019-es tolmácsot kérünk! koncertjéről (fotó: Gál Bereniké)

Szilveszterkor egy igazán különleges programmal készül a teátrum: a MINDEN ROSSZ MÉLTÓ VÉG A (BÉLNEK) ÉVNEK – VARIETÉ-vel. Az előadásban fellép többek között Koltai Róbert, Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Thúróczy Szabolcs, Kerekes József, Földes Eszter, Molnár Áron, Janklovics Péter, Fekete Ádám és Vajdai Vilmos. „A TÁP Színház élő stream szilveszteri varietéjén nem csak mi, hanem a nézőink is rémesen érzik majd magukat. Ennél a karantén is jobb. Borzasztó lesz, de tényleg, ne nézzék, ne vegyenek rá jegyet. Sose volt jó, most se lesz az. Nem gyereknek való, de felnőttnek sem, magyarnak pláne! Töltsék inkább szomorú magányban a szilvesztert, ennél az is jobb. Ha valamit ne nézz meg, akkor ez az! Ha még föláll, akkor ettől lekókad, nem embernek való, ne vegyél rá jegyet, ne rontsd el a szilvesztered, de ha meg akarsz szabadulni a családodtól, akkor csak nekik vegyél jegyet, és nyújtsd át szeretettel.” – ajánlják humorosan a varietét az alkotók.

Kiemelt kép: Peller Anna és Peller Károly (fotó: Gordon Eszter)