December 19-én a Budapest Music Centerből (BMC) közvetítik a Modern Art Orchestra ünnepi koncertjét, amely a nagyzenekar első előadása lesz a streaming-sorozatban. A Karácsonyi Napló egy különleges összművészeti alkotás, a zene, az irodalom és a színház különleges találkozása.

A Modern Art Orchestra koncertnaptára is átalakult a jelenlegi helyzetben, ami új lehetőségeket eredményezett a zenekar és hallgatói számára. Számos koncerthelyszín – köztük a Budapest Music Center is – látott hozzá az előadások professzionális online közvetítéséhez. A tervek szerint négy koncertet sugároznak majd január végéig a Modern Art Orchestrával, melyek közül kettő a nagyteremben, kettő pedig az Opus Jazz Clubban kerül rögzítésre. A december 19-én közvetített Karácsonyi Napló címet viselőt koncert a szeretet ünnepét és annak környezetét eleveníti meg a zene segítségével. Fekete-Kovács Kornél kompozícióihoz Hegyi György novellája kapcsolódik, melynek szövegét Lengyel Ferenc kelti életre.

Emellett érdemes lesz figyelemmel kísérni a Modern Art Ochestra rövidesen megújuló honlapját, ahol nemsokára exkluzív tartalmak várják a látogatókat, sőt, a zenekar egy meglepetéssel is készül közönsége számára.

Kiemelt kép: Modern Art Orchestra (fotó: bjc.hu)