Az Arénában ünnepli majd hatvanadik születésnapját Geszti Péter! Az ismert előadóművész, Magyarország egyik megkerülhetetlen dalszövegírója 2025. januárs 25-én jubileumi koncertre invitál minket, így mindenkit vár Budapesten a Geszti Sixty Aréna Show.

Geszti Péterre már gyerekszínész korából is emlékezhetünk, majd ’90-es évek elején igazi ikonná vált, amikor megalapította a Rapülők nevű formációt Szentmihályi Gáborral és Berkes Gáborral. Ezt követte a Jazz+Az, itt Dés Lászlóval, Kozma Orsolyával, Váczi Eszterrel és Behumi Dórival zenélt közösen.

Zenei karrierje mellett sikeres reklámszakember és producer, nevéhez kapcsolható az Arc plakátkiállítás indítása, illetve hazánk legismeretbb musicaljei közül kettő: A dzsungel könyve és A Pál utcai fiúk. De szerzett dalszöveget Wolf Katinak, Zsédának és Rúzsa Magdinak is. A hazai X Faktor első mentorainak sorában is megtalálattuk, 2011-ben pedig létrehozta Sapszon Orsolyával és Gereben Zitával a Gringo Sztár nevű zenekart.

Létvágy című albumát 2016-ban adta ki, ezen a pop-rap-elektro albumon minden dalhoz más zeneszerzőt és énekest kért fel, köztük Wolf Katit, Kowalskyt, Tóth Gabit, Puskás Petit, Rakonczai Viktort és Puskás Petit is. 2017-ben dupla Rapülők, 2020-ban pedig Jazz+Az koncertet adott az Papp László Sportarénában, ezt követően pedig a Best of Geszti albummal járta az országot, számos alkalommal láthattuk a Kongresszusi Központban és a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. 2023-ban Váczi Eszterrel közös színháziesttel jelentkeztek Vabdaba címmel.

Kiemelt kép: Közös ünneplésre invitál Geszti Péter (Fotó: Geszti Produkció Facebook)