Október 24-én visszatér a JazzBrunch a Katona K:antinba: az e havi fellépő a Jazzy Stripe lesz, az ételekről az új üzemeltetővel működő K:antin gondoskodik.

A Jazzy Stripe a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékének egykori tanulója, Csík Dániel által létrehozott és működtetett zenekar. Koncepciójuk alapján olyan jazz zenét játszanak melyben más zenei stílus elemek is felfedezhetőek, mint például a klasszikus zene, a funky, a pop, a népzene, a könnyű rock vagy a latin zene. Ezáltal produkcióiók nem csak a jazz műfajában edződött fülek számára lehetnek érdekesek, hanem a könnyedebb, populárisabb vagy akár a komolyzenét szeretőknek is. A zenekar tagjai: Csík Dániel (basszusgitár), Csík Adolf (gitár), Horváth Albert (zongora), valamint Szende Gábor (dob).

A JazzBrunch ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a résztvevők nevének és számának a kantin@katonaszinhaz.hu címre történő elküldésével lehet megtenni. Az esemény a Köszönjük Magyarország! program 2021 támogatásával valósul meg.

Kiemelt kép: Jazzy Stripe (fotó: Katona József Színház Facebook oldala)