Novemberben visszatér az Aranycsapat az Erkel Színház színpadára, ahol nemcsak a régi, hanem az új játékosokkal is találkozhatnak már a nézők. Az alkotók pedig extra produkciókkal, izgalmas kiállítással és műsorral is készülnek a közönség számára.

Augusztus 20-án tartották a Puskás, a musical előbemutatóját, amely hatalmas sikert aratott a nézők körében. Bár az elmúlt két hónapban nem volt műsoron az előadás, az alkotók nem pihentek, ugyanis egy nyílt casting keretein belül keresték a „második Aranycsapat” tagjait, hogy ezek után váltott szereposztásban menjenek tovább az előadások. Az eredeti szereposztás színészei pedig a stúdiókban dolgoztak, aminek eredményeként a hét elején megjelent a musical hivatalos zenei albuma, amely már teljes egészében elérhető Spotifyon.

A november 3-án megtartott sajtótájékoztatón bemutatkozott az új szereplőgárda, akik között olyan nevekkel is találkozhatunk, mint Pesák Ádám vagy Peller Károly, Puskás öcsi bőrébe pedig Veréb Tamás mellett Kocsis Dénes bújhat majd. A második szereposztás ráadásul igazán különleges, ugyanis tele van olyan, eddig még fel nem fedezett fiatal tehetséggel, akik most mutatkozhatnak be először a nagyközönség előtt. A budapesti időpontokon kívül egy vidéki produkciót is bejelentettek az alkotók, amit november 25-én, a 6:3-as mérkőzés évfordulóján tartanak majd Győrben, illetve azt is elárulták, hogy az Erkel színházban az előadások napján „A magyar labdarúgás aranykora – Aranycsapat, Czibor, Kocsis, Kubala, Puskás” címmel egy kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők.

Szabó László, a musical producere kiemelte, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nézők biztonságban érezzék magukat a színházban tartózkodásuk során, és kiemelten odafigyelnek a járványügyi előírások betartására és a folyamatos fertőtlenítésre. Szente Vajk, az előadás rendezője pedig hozzátette, hogy mennyire fontosnak tartja a közös élmények erejét az ilyen nehéz időkben: „Egyszerűen így működik, minél zavarosabb egy történelmi időszak, annál jobban szüksége van az embereknek a kultúrára, az emberi léleknek arra, hogy ne csak a napi gondok terheljék. Szeretnénk, ha a Puskás musical a történelmi tartalma és mondanivalója mellett segítene a kulturális szórakoztatásban is.”

A Puskás, a musical novemberi előadásainak időpontjai, jegyek, illetve további információ az előadás hivatalos honlapján érhetők el.

Kiemelt kép: A Puskás, a musical szereplői (Fotó: Puskás, a musical)