2019-ben indult a Thália Színház Patália című interaktív előadása, amelynek keretében Dr. Piczkó Katalin segítségével hónapról hónapra a nézőkkel közösen dolgoztak fel a társulat színművészei párkapcsolati, családi és életvezetési problémákat. A sorozat 2020 áprilisában az online térbe költözött, a ZOOMSZÍNHÁZ keretében videóchaten keresztül kapcsolódtak össze az alkotók és a nézők.

Dr. Piczkó Katalin pszichiáter, párkapcsolati kommunikációval foglalkozó szakértő, tréner, senior coach, több mint 20 éve foglalkozik párkapcsolati tanácsadással, oktatással, néha terápiával. Ezen időszak során összegyűjtött tapasztalatait osztja meg az Igen a nemek közt elnevezésű program keretében, és ennek keretében hívta életre a Thália Színházzal együttműködve a Patália című improvizációs színházi játékot.

Ennek részeként márciusban több rövid videó is készült Schell Judit és Csőre Gábor közreműködésével, amelyek vicces szituációkon keresztül vizsgálták, hogy a párok miért nem tudja megőrizni a szerelmet, az intimitást és az inspirációt egymás között. Az Igen a nemek közt Facebook oldalán adta hírül, hogy a páros újabb hét epizódot forgat, a szervezők pedig azt ígérik, hogy libabőrösen valós élethelyzetekbe nyerhetünk majd betekintést a szakember és a két Jászai Mari-díjas színművész segítségével.

Kiemelt kép: Csőre Gábor és Schell Judit (Fotó: Mohai Balázs)