A tavaszi nagy sikert követően november 25-én, pénteken és december 27-én kedden újból megrendezik az Éjszaka a Bábszínházban elnevezésű eseményt, amelyre olyan 10-12 éves gyerekek jelentkezést várják, akik szeretnének eltölteni egy teljes estét a Budapest Bábszínház falain belül.

A teátrum sok szeretettel hív meg minden 10-12 éves gyermeket Ben, a Gengszter nagyi című előadás főszereplőjének születésnapjára – ráadásul éjszakai partival összekötve! Amikor elcsendesedik a színház, és a színpadon leoltják a fényeket, az árnyak életre kelnek. Aki pedig érez magában elegendő bátorságot, az utánuk is eredhet.

A program kifejezetten a 10-12 éves nézőknek szól, ára 35.000 forint, amely magába foglalja a színházjegyet, a vacsorát és reggelit, a gyerekek teljes körű felügyeletét a program teljes időtartama alatt, valamint az éjszakai kalandjátékot a színház épületében. A különleges program a választott napon 17 órakor veszi kezdetét és másnap reggel 9 óra 30 percig tart, vezetői Hirmann Blanka és Végvári Viktória színházpedagógusok, akik minden további kérdésre válaszolni tudnak a mozgato@budapestbabszinhaz.hu e-mail címen keresztül. 

Az Éjszaka a Bábszínházban egész éjszakás kalandjátékra jelentkezni a következő regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges!

Kiemelt kép: Jelenetkép a Gengszter nagyi című előadásból (Fotó: Budapest Bábszínház)