Mától nézhető a mozikban Nyíri Kovács István vígjátéka, a Romis Mozi forgalmazásában megjelent Boszorkányház, ami nemcsak koncepciójában különleges, hanem abban is, hogy a pár éve forgatott filmben szerepel a 2021-ben elhunyt Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészünk, Börcsök Enikő is. 

A Nyíri Kovács István (Egy nap, Szűzijáték) és Kertai Gábor (Fej vagy írás, Téli mese) által jegyzett történet szerint egy dokumentumfilmes valódi kincsre talál, amikor felfedezi, hogy öt boszorkány él együtt egy rózsadombi villában. A boszikkal forgató stáb a munkának köszönhetően bepillanthat a titokban működő kommuna mindennapjaiba, amely egyaránt tartogat meglep ős vicces helyzeteket is. Ám a filmesek felfedeznek valami még fontosabbat: a halandóság értékét egy halhatatlanokkal teli világban. 

A szereplőgárda csupa ismert nevet tartalmaz, így a nézők láthatják többek között Bakos Évát (Apró mesék), Fazakas Júliát (Rövid, de kemény… életem), Kuna Katát (Mintaapák), Mészáros Piroskát (Mellékhatás), Nagypál Gábort (Alvilág), Szabó Győzőt (Toxikoma), Zsurzs Katit (Akik maradtak), Dióssi Gábort (Vera, Verám, Verusa), Szemán Bélát (Cseppben az élet) és Börcsök Enikőt (Az ajtó) is a filmben. 

A Boszorkányház május 19-től, azaz mától tekinthető meg országszerte a mozikban. 

Kiemelt kép: A Boszorkányház szereplői (Fotó: Port.hu)