Február 18-án debütál a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházában Horgas Ádám új előadása, az Én vagyok én, te vagy te. A teátrum az előadáshoz kapcsolódóan közönségtalálkozót szervez: az érdeklődőket ma délután, 16 óra 30 perctől várják a REÖK-palotában az alkotók egy jó hangulatú beszélgetésre.

Az új előadás főszereplője, Éva különleges kalandra invitálja a nézőket. Vagy talán nem is Éva, hanem valaki más irányítja az eseményeket? Biztos mindannyian ismerjük a kincskereső játékokat, amikor kapunk egy nyomot, az elvezet egy következőhöz és így tovább, amíg megtaláljuk a kincset. Most a közönség is aktívan alakíthatja a játékot, együtt nyomozhat Évával, amelynek következtében hátborzongató titkok tárulnak fel. És hogy mi lesz a kincs ennek a különleges előadásnak a végén? Az csak a nézőkön múlik.

A mai közönségtalálkozón Horgas Ádám, az előadás rendezője, valamint a két szereplőt alakító Csorba Kata és Menczel Andrea vesz részt, akikkel Barnák László főigazgató beszélget. A program megtekintése ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ma 15 óráig lehet leadni a gyakornok@szegediszabadteri.hu címen. Az eseményt a Szegedi Nemzeti Színház Facebook oldalán élőben is közvetítik. 

Kiemelt kép: Én vagyok én, te vagy te plakát (Fotó: Szegedi Nemzeti Színház)