Március 18-án, immár tizennegyedik alkalommal lép fel Zorán a Papp László Budapest Sportarénában. Zorán életének és zenei pályafutásának meghatározó szereplői közül többen is színpadra lépnek, kilétükre azonban a koncertig nem derül fény.

A bő kétórásra tervezett estén Zorán mintegy áttekintést nyújt pályájáról, felidézi korábbi koncertjeinek legsikeresebb mozzanatait, és izgalmas zenei meglepetésekben sem lesz hiány. A kihagyhatatlan dalok mellett megszólalnak ritkábban hallhatók is. „Minden Aréna-koncerten előadom az abban az időszakban legjobbnak ítélt dalaimat, miközben a számlista időről-időre változik, és mindig beemelek régóta nem hallott darabokat is” – mondta el az énekes, aki eddig tizenhárom alkalommal adott teltházas koncertet a Budapest Sportarénában, illetve annak elődjében, a Budapest Sportcsarnokban, ezeknek egy része CD-n és DVD-n is megjelent.

Az előadó évtizedek óta szinte folyamatosan úton van, több száz koncerten van túl országszerte és a környező országok magyarlakta területein. Idén nyáron fellép a Szegedi Szabadtéri Játékokon és a Művészetek Völgyében is. Zenekarának összetétele hosszú évek óta állandó, két muzsikussal, Sipeki Zoltán gitárossal és Horváth Kornél ütőhangszeressel 1993 óta játszik együtt. Mellettük Lattmann Béla a basszusgitáros, Gyenge Lajos dobol, Kovács Péter Kovax billentyűzik, Csányi István szaxofonozik, Óvári Éva, Kabelács Rita és Péter Barbara pedig vokálozik.

Kiemelt kép: Zorán (Fotó: Mohai Balázs/MTI)