A Hatszín Teátrum tulajdonosi köre Földvári Péter és Kerekes-Katz Petra személyében találta meg azokat a vezetőket, akiknek a tervezett műsorpolitikája, és az üzemeltetési tervei legközelebb állnak a színház szellemiségéhez, valamint a nézőik igényeihez. A továbbiakban az ő irányításukkal üzemel a színjátszóhely.

Az előző igazgató, Gálvölgyi Dorka által lerakott biztos alapokon kívánjuk folytatni a munkát, azonban szakértői csapatuk elképzeléseit is szeretnénk beépíteni a színház műsortervébe és működésébe. Jövőképünkben egy modern és minőségi színház és egy nyitott közösségi tér kialakítása áll”– nyilatkozta Földvári Péter színész, producer.

Kerekes-Katz Petra, aki ezt megelőzően a többi között a Karinthy Színház produkciós vezetői feladatait látta el, kinevezése kapcsán úgy fogalmazott: “ Szeretnénk a színház befogadó jellegét megőrizni, az eddigi sikeres előadásokat repertoáron tartani.  Izgalmas új produkciókat is tervezünk. A mostani nehéz helyzetben, aki színházcsinálásra adja a fejét, az vagy őrült vagy őrülten bátor. Mi azok vagyunk”.

Kiemelt kép: Kerekes-Katz Petra és Földvári Péter (Fotó: Hatszín Teátrum)