A Békéscsabai Jókai Színház tovább bővíti  programjainak repertoárját. A színház igazgatója, Seregi Zoltán ötlete alapján a társulat egy online kívánság szolgáltatással kedveskedik nézőinek.

Az Óhaj-online című kezdeményezésnek köszönhetően a nézők versekkel, dalokkal, novellákkal kedveskedhetnek egymásnak, amelyeket a Jókai Színház művészeinek előadásában hallgathatnak meg. A kért produkciókat a teátrum honlapján lehet kiválasztani, majd a saját és a megajándékozott személy e-mail címének megadásával lehet elküldeni videó formájában. A performanszok sora folyamatosan bővül, így az Óhaj-online mindenki számára tökéletes megoldás lehet, aki a közelgő nőnapra, családi ünnepekre, különleges alkalmakra szeretne kedveskedni szeretteinek, távolságok nélkül.

Azért is érdemes meglátogatni a színház weboldalát, mert még március 12-ig elérhető a Hajnalban, délben, este című vígjáték Földesi Ágnes Villő és Czitor Attila szereplésével. Illetve a társulat egy új bemutatóra is készül: a nagy érdeklődést kiváltó Mario és a varázsló online premierje február 26-án este 20 órakor látható, és egy hónapon keresztül tekinthető meg. A különleges előadás főszereplője Gulyás Attila lesz.

Kiemelt kép: Seregi Zoltán, a békéscsabai Jókai Színház igazgatója (Fotó: Lehoczky Péter)