A napokban kerül a mozikba Ujj Mészáros Károly legújabb filmje, az X – A rendszerből törölve. Az akcióthriller főszerepében Balsai Móni látható. A sikeres művészházaspár pedig jövőre egy újabb produkcióval jelentkezik, ám ezúttal nem a mozivásznon, hanem a tévéképernyőn.

Az RTL Magyarország tegnap jelentette be, hogy 2019-re több új magyar sorozatot is készítenek. Ezek közül az egyik az Alvilág című krimi-thriller lesz, melynek alapját a holland Penoza című széria adja. A történet főszereplője egy nő, akinek férjét brutálisan meggyilkolják, és ezután csak arra tud gondolni, hogy családját bármi áron biztonságban tudhassa. Férje ugyanis alvilági emberekkel üzletelt, és ez okozta a vesztét. A nő, akit Balsai Móni alakít, bár békés életről álmodozott, ahhoz hogy megvédje a gyerekeit, és megtalálja férje gyilkosát, kénytelen a bűnözők szabályai szerint játszani.

Jelenet a Penoza című sorozatból.

A másik új magyar sorozat, mely az Alvilághoz hasonlóan jövőre kerül képernyőre, a Mellékhatás címet kapta. Ez lesz az RTL Klub első, teljesen hazai ötleten alapuló, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozata. A főszerepeket Tenki Réka, Borbély Alexandra, Sztarenki Dóra, Nagy Zsolt és Adorjáni Bálint alakítják, a történet központi témája pedig a meddőség és a béranya-program lesz. A készítők között megtaláljuk Herman Pétert, valamint a Válótársak alkotóit, Kovács Dániel Richárdot és Gasztonyi Kálmánt is.

Forrás: RTL Klub és SorozatWiki

Kiemelt kép: Borbély Alexandra (fotó: Berecz Valter)