2023 őszén új magyar musicalt mutat be a Pesti Magyar Színház Béres Attila rendezésében, amelyhez kapcsolódóan a teátrum castingot hirdetett.

A családi és ifjúsági színházként funkcionáló Pesti Magyar Színház meghallgatást hirdet a Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István által közösen írt musicaljének szerepeire. Az 1001 éj címet viselő új zenés darab bemutatójának tervezett időpontja 2023 októbere, a színpadi próbák 2023 májusában kezdődnek. Az előkészítés alatt álló nagyszínpadi musicalhez olyan jól éneklő, jól mozgó és táncoló színészek (férfi, nő, kortól-, hangnemtől-, hangszíntől független) jelentkezését várják, akik kedvet és tehetséget éreznek, hogy részt vegyenek egy nagyszabású zenés-táncos produkcióban.

Az előválogatást követően, a meghallgatásra 2022. szeptember 3-4-én a Pesti Magyar Színházban kerül sor. Jelentkezni 2022. augusztus 14-én éjfélig, a casting@mszinhaz.hu e-mailcímen lehet, fényképes szakmai önéletrajzzal, valamint egy video- és/vagy hangfelvétellel, amelyen egy szabadot választott dalt kell énekelni. A szakmai életrajznak minden esetben tartalmaznia kell a színészi referenciákat.

Kiemelt kép: A Pesti Magyar Színház épülete (fotó: egyksz.hu)