A Versünnep Alapítvány 17 éve elkötelezetten képviseli, támogatja és segíti a vers- és prózamondásban érintettek közösségét. Most két új területen kínálnak szakmai fejlődési lehetőséget segítségnyújtással.

Az egyik a versmondás és -elemzés, amely során online szakmai tanácsadást nyújtanak az érdeklődők (versmondók, versenyre készülők, felkészítő tanárok) számára, továbbá azokat is várják, akik mindentől függetlenül szeretnének elmélyülni az irodalomban, vagy éppen művészeti egyetemi felvételire készülnek. A tanácsadók között a szakma kiemelt képviselőit találjuk, úgy mint Csomor Csilla, Kolti Helga és Turi Bálint színművészeket. A tanácsadás személyre szabottan, előre megbeszélt időpontban, az igényelt szakmai közreműködővel, online történik. Az egyszeri tanácsadás térítésmentes. Az egyszeri alkalmat meghaladó felkészítésre is van lehetőség, ennek részleteit az igények felmérését követően tudják meghatározni.

A másik terület a művészeti képző intézménybe történő felvételire való felkészítés. A Versünnep Alapítvány évek óta a művészetek kiválóságaival dolgozik együtt. Ha szakszerű felkészítőre van szükség, legyen az monológ, szituációs gyakorlat, zene, ének, tánc, ők segítenek megtalálni a legmegfelelőbb szakembereket. A jelentkezés elküldése után egy előre megbeszélt időpontban felmérik a jelentkezők tudását és összeállítanak számára egy programot.

Jelentkezni a Versünnep oldalán lehet.

Kiemelt kép: Kolti Helga, Csomor Csilla és Turi Bálint (Fotó: Versünnep Alapítvány)