Bereményi Géza és Gauder Áron írásában, utóbbi rendezésével mutatják be hamarosan a mozikban a Kojot négy lelke című egész estés animációs filmet, amely a Nyócker! készítőjének különleges újdonsága. Az alkotást a magyar indián-amerikai kultúrkör atyja, Cseh Tamás által fordított indián mesék inspirálták, így nem meglepő, hogy a történet is a természettel való kapcsolatunkra fókuszál. 

A különleges látványvilágú filmben az olajvezetékek lefektetése miatt kerül szembe egymással egy nagyvállalat és az őslakosok, az otthonáért tüntető közösség pedig felidézi a mágikus teremtéstörténetét, amit Kojot kalandjain keresztül ismerhetünk meg. A múlt tapasztalatai pedig segíthetnek abban, hogy a jövőt jobbá tegyük. Gauder Áron a következőket mondta a trailer kapcsán: „Ez a film rólunk szól, napjaink emberéről. A mitikus szereplők sorsán keresztül megtapasztalhatjuk, hogyan élhetünk harmóniában a természettel. Bízom benne, hogy a történet segít válaszokat adni arra, hogy ki vagyunk, mi a feladatunk, milyen irányba induljunk.”

A főbb szereplőket Bozsó Péter, Papp János, Pikali Gerda és Széles Tamás szólaltatják meg, a további karaktereknek pedig olyan művészek kölcsönzik a hangjukat, mint Scherer Péter, Kautzky Armand, Debreczeny Csaba, Vida Péter, Schneider Zoltán és Faragó András. 

A Kojot négy lelke március 16-án kerül a mozikba a Vertigo Média forgalmazásában, és ugyanekkor mutatkozik be Bordeauxban a Cartoon Movie animációs kongresszuson is, ahol Gauder Áront a Legjobb Európai Rendező díjára jelölték. 

Kiemelt kép: A Kojot négy lelke című film egyik jelenete (Fotó: Vertigo Média Kft.)