Egy ideje pörög már a Comedy Central műsorán a kultikus Harcosok klubja című filmet idéző reklámblokk, amiben a Comedy Club nevettetői egyesítik erőiket, hogy április 8-ától, péntekenként némi humort csempésszenek az otthonainkba a tévéképernyőkön keresztül. Az új évadban Kőhalmi Zoltán, Janklovics Péter, Hajdú Balázs, Litkai Gergely, Dombóvári István és a Szomszédnéni Produkciós Iroda önálló estjein szórakozhatunk majd jól, egészen május 13-ig bezárólag. 

A sort Kőhalmi Zoltán nyitja a Történjen bármi című műsorával, amely április 8-án, este 21 órától látható a Comedy Centralon. Ezt követően Janklovics Péter következik, aki Elek Péter társaságában április 15-én meséli el a nézőknek, hogy mennyire meghatározó a zene az életükben (Zenebu*ik). Egy héttel később, április 22-én már Hajdú Balázs avat be minket olyan titkokba, minthogy miképpen szerethetjük magunkat és a mogyoróvajat (Emberek és emberek), amire április 29-én Litkai Gergely kontráz rá azzal, hogy elkalauzol minket a nemzetközi nagyvállalatok világába (Multiland).

A májust Dombóvári István nyitja meg, 6-án indít támadást a rekeszizmaink ellen a Kettőskereszt, vagy amit akartok névre keresztelt estjével, végül a Szomszédnéni Produkciós Iroda az alkalmazottak világára fókuszálva adja meg a végső lökést a jókedv irányába, méghozzá május 13-án (Cégenkórászok). 

Kiemelt kép: Litkai Gergely, Kőhalmi Zoltán, Dombóvári István (Fotó: Comedy Central)