Január 26-án és 27-én tartja következő bemutatóját a Személyes Történelem Produkció: a Kint sincs senki című második világháborús interjúk alapján készített előadásnak a Kőleves vendéglő ad otthont. Kallós Viola és Borbás Gergő fiatalok részvételével, budapesti holokauszttúlélők történeteiből állítja színpadra a helyspecifikus színházi produkciót.

A Személyes Történelem Program két éve indult a holland Theater Na de Dam produkció támogatásával, a mostani bemutatóra pedig a Nemzetközi Holokauszt Emléknapon, a Holokauszt 75. évfordulóján kerül sor. Így különösen fontos az előadás célkitűzése: az alkotók azt szeretnék, hogy ha olyan közösségek is lehetőséget kapnának a megemlékezésre a Kint sincs senki segítségével, akik számára kevésbé közeli ez a súlyos történelmi trauma.

Az előadást játsszák: Kardos Kíra, Czivinger Adriána Kíra, Azary Kitti, Krity Virág, Nagy Nóra Alma, Tóth Bálint Gábor, Gomaa Camelia, Zemen Gergő, Lehel Fanni, Penke Amina, Erdősi-Szűcs Veronika, Lengyel Anna, Reinhardt Bora, Mezei Luca, Lengyel András, Somogyi Dalma, Szuszky Gergő és Búzási Kamilla. 

Kiemelt kép: Borbás Gergő (Fotó: Léderer Anita)