Október 6-án két új szereplővel tért vissza a Thália Színházba a Legszebb férfikor című előadás. Michael Frayn vígjátéka 2019 decemberében debütált magyarországi ősbemutatóként Valló Péter rendezésében. 

Legszebb férfikor története a nyolcvanas évek legelején, az internet és mobiltelefon előtti korban játszódik. A volt oxfordi kollégisták húszéves osztálytalálkozóra érkeznek vissza egykori iskolájukba, abba a zárt, kollégiumi világba, ahol ennyi év elteltével sem változott szinte semmi. A vendégek: befutott, sármos, negyvenes férfiak. A házigazda: Lady Rosemary, akibe egyetemistaként reménytelenül szerelmesek voltak. De feltámad a remény most, a legszebb férfikorban. A régi rosszfiúk közül Rosemary egyvalakinek szeretne még egyszer a szemébe nézni. Ehhez a titkos randi színhelyén a megszokott mozdulattal teszi a táskájába a szemüvegét. Csakhogy az urak éppen ide zúdulnak be afterpartyra – csapatostul és spiccesen, egyforma szmokingban. És a hajdani bulikat megszégyenítő forgatag támad, amikor megjelenik közöttük Rosemary legújabb lovagja, aki most érett meg arra, hogy fiatal legyen. Hét férfi és egy nő – mindenki egyért, egy mindenki ellen. 

Az idei évadban Rosemaryként a színháztól távozó Schell Judit helyett Járó Zsuzsát, Dicky-ként Pindroch Csaba helyett Domokos Lászlót láthatja a közönség. A további szerepekben Csőre Gábor, Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter, Mózes András, Zayzon Zsolt és Tamási Zoltán látható. 

Kiemelt kép: Járó Zsuzsa (Fotó: Takács Attila)