Illusztris helyszíneken mutathatja be munkáját februárban a Feledi Project: a New York-i SoloDuo Táncfesztiválon a koreográfus, táncművész egyedül vesz részt, ezt követően a brüsszeli és a párizsi Liszt Intézetbe pedig a SZÁLKÁK című előadás kapott meghívást.

A White Wave Dance Company szervezésében immáron 7. éve valósul meg New Yorkban a SoloDuo Táncfesztivál, amelyre Amerika és Európa számos művésze közül a neves előadókból és táncművészekből álló zsűri választja ki a fellépőket. Idén, a Dixon Place-ben megrendezésre kerülő szemlén 33-an vesznek részt, köztük a Feledi Project alapítója: Feledi János. IN MEMORIAM című produkciója február 10-én lesz látható a fesztivál programjában, melynek célja a feltörekvő koreográfusok legújabb munkáinak bemutatására, élénk élményeket kínálva a közönségnek.

Ezt követően február 14-én Brüsszelben, majd 15-én Párizsban lesz látható a SZÁLKÁK című összművészeti táncszínházi előadás, amelyben színpadra lép Spala Korinna, Tóth Brigitta és az alkotó Feledi János táncművészek mellett Trill Zsolt, érdemes és kiváló színművész, illetve Tóth Mariann zongorista. A Pilinszky János azonos című kötetéből merítő darab arról fogalmaz meg kérdéseket, hogy hogyan illeszkedünk a világba és hogy hol tart a személyiségünk, lelkünk fejlődése.

Kiemelt kép: Feledi János (Fotó: Kaszner Nikolett)