A nehéz anyagi helyzetbe került Baltazár Színház megsegítésére tart jótékonysági előadást a KúlArt Produkció október 27-én, 19 órakor az Aranytíz Kultúrházban. A Múviláv című zenés darab alkotói, Klem Viktor és Trokán Nóra az előadás teljes bevételét a Baltazár Színháznak ajánlják fel.

A Baltazár Színház, amely idén januárban ünnepelte 23. születésnapját, az egyetlen olyan színtársulat Magyarországon, melynek tagjai értelmi sérült színészek. Mint mondják: „a Baltazár egyszerre lát el művészi és társadalmi feladatot, hiszen lehetőséget teremt sérült emberek számára, hogy tehetségüket megmutassák, a nézők számára pedig, hogy szembesüljenek e tehetséggel.”

A jótékonysági előadás keretében megtekinthető Múviláv egy zenés-filmes színdarab két felvonásban, melyben a főhősöket népszerű filmes pillanatok és emblematikus filmzenék  sodorják útjukon, amihez taktust és zenei kíséretet egy rendkívül sokféle műfajban játszó zenekar, a Swing à la Django biztosít. Az esten elhangzik többek között a Sztárom a Párom emblematikus dala az Ain’t No Sunshine , illetve a Csillag Születik leghíresebb slágere, a Shallow is, amit a filmben Bradley Cooper és Lady Gaga énekeltek.

Kiemelt kép: Kleim Viktor és Trokán Nóra plakátfotó (Forrás: jegy.hu)