A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül kerül megrendezésre május 14-éről 15-re virradóan az Éjszaka a Bábszínházban, amelyre olyan 10-12 éves gyerekek jelentkezést várják, akik szeretnének eltölteni egy teljes estét a Budapest Bábszínház falain belül. 

A Budapest Bábszínház sok szeretettel hív meg minden 10-12 éves gyereket Ben, a Gengszter nagyi című előadás főszereplőjének születésnapjára – ráadásul éjszakai partival összekötve! Amikor elcsendesedik a színház, és a színpadon leoltják a fényeket, az árnyak életre kelnek. Aki pedig érez magában elegendő bátorságot, az utánuk is eredhet.

A program kifejezetten a 10-12 éves nézőknek szól, ára 30.000 forint, amely magába foglalja a színházjegyet, a vacsorát és reggelit, a gyerekek teljes körű felügyeletét a program teljes időtartama alatt, valamint az éjszakai kalandjátékot a színház épületében. A különleges program május 14-én, szombaton 17 órakor veszi kezdetét és másnap reggel 9:30-ig tart, vezetői Hirmann Blanka és Végvári Viktória színházpedagógusok, akik minden további kérdésre válaszolni tudnak a mozgato@budapestbabszinhaz.hu e-mail címen keresztül. 

Az Éjszaka a Bábszínházban egész éjszakás kalandjátékra jelentkezni a következő regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges!

Kiemelt kép: Éjszaka a Bábszínházban (Fotó: Budapest Bábszínház)