A Madách Színház idén nyáron is országjárásra indul: több városban is fellépnek előadásaikkal. A vendégjátékok sorát a Páratlan páros nyitja, melyet május 15-én Szolnokon az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban, június 29-én pedig Makón a Hagymaház Szabadtéri Színpadon láthat a közönség. A Páratlan páros 2. című előadás pedig a Pécsi Országos Színházi Találkozón is bemutatkozik, június 7-én versenyen kívüli programként.

A teátrum évek óta minden nyáron elviszi egyik bemutatóját a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadra. Idén június 19-én és 20-án láthatja a közönség a Ne most, drágám!-at, melyet a kecskeméti Katona József Színház igazgatója, Cseke Péter állított színpadra. Június 25-én a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza látja vendégül, szintén sokadik alkalommal a Madách Színházat. Az Ügyes kis hazugságokkal érkezik Kisvárdára a társulat, az előadás főbb szerepeiben Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Kerekes Éva és Balla Eszter látható.

Egy év távollét után 2019-ben visszatér a Madách a Szegedi Szabadtéri Játékokra. Július 12-én és 13-án a Szerelmes Shakespeare című romantikus komédiát játsszák Nagy Sándor, Petrik Andrea és Szerednyey Béla főszereplésével, Szirtes Tamás rendezésében.

Kiemelt kép: Jelenet a Ne most, drágám! című előadásból (fotó: Madách Színház)