Idén indították el ötödik alkalommal Magyarország egyik meghatározó stílusmagazinjának, az InStyle szavazását. A Style Awardon az olvasók hat kategóriában adhatják le voksaikat kedvenc sztárjaikra, fontos ügyeket képviselő nőkre, zöld élharcosokra, stílusos férfiakra és online véleményvezérekre. A jelöltek közé pedig számos színész is bekerült.

A Leginspirálóbb power woman kategóriában olyan különleges nőkre lehet szavazni, akik karrierjükkel, életútjukkal és tapasztalataikkal motiválnak másokat és erőt adnak az embereknek ahhoz, hogy változtassanak. Itt a nemrég Stoy Ötcsillag-díjat nyert Ónodi Eszter, a Katona József Színház színművésze is várja a közönség voksait. Számos olyan híressége van hazánknak, akik élharcosai a pazarlás megelőzésének és mindent megtesznek azért, hogy a Föld élhetőbb, tisztább, zöld hely legyen. A Legmotiváltabb ökotudatos híresség kategóriában két színésznőre is lehet szavazni: Döbrösi Laurára, valamint Balla Eszterre.

A Legkedveltebb InStyle sztárok jelöltei közé idén bekerült Balsai Móni is, akit a közönség nemcsak a tévéképernyőn és a mozivásznon, hanem a világot jelentő deszkákon is láthat. A színésznő játszik a Centrál Színházban, a Rózsavölgyi Szalonban, és a Budaörsi Latinovits Színházban, ahol hamarosan újabb bemutatóra készül Alföldi Róberttel. A hölgyek mellett pedig a férfiak sem maradnak ki, a Legstílusosabb férfiak kategóriában két színész is, a mostanában a Mozsár Műhelyben fellépő, és a Drága örökösök című sorozatban látható Mohai Tamás, valamint a Katona József Színház fiatal társulati tagja, Tasnádi Bence várja a szavazatokat.

Szavazni március 15-ig lehet az az InStyle Style Award weboldalán.

Kiemelt kép: InStyle