Június 3-án debütál az Örkény Színház Stúdiójában Takács Nóra Diána önálló estje, az Óbordal. A zenés előadásban részletek hangzanak el Jónás Tamás Cigányidők című művéből, valamint Tina Turner Én, Tina című önéletírásából.

„Ez az előadás nem önálló est, nem koncert, nem zenés önvallomás, nem egyéni műsor vagy sanzoncsokor. Pontosan mi sem tudjuk, hogy mi, és nem is akarjuk meghatározni. Dalokat fogok énekelni, újakat és jól ismerteket, amiket szeretek, amikhez kapcsolódni tudok vagy hozzám kapcsolódnak – műfaji megkötés nélkül. Évek óta tervezek egy ilyen estét. Most értek össze a szálak, most találkozott az az alkotócsapat, akikben megbízom, és akik nélkül hozzá se mernék kezdeni. Mindent ki kell várni, hogy megtörténjen” – mondta el a készülő produkció kapcsán Takács Nóra Diána.

A zenei aláfestésről Bartek Zsolt, Fánczi Gábor, Urbán Marcell, Veér Csongor, Kákonyi Árpád és Egervári Mátyás gondoskodik, utóbbi kettő zeneszerzőként is közreműködik a produkcióban. Az Óbordal irodalmi konzultánsa Ari-Nagy Barbara volt, a jelmezt Frank Mónika tervezte. Az előadást júniusban három alkalommal láthatja a közönség.

Kiemelt kép: Takács Nóra Diána (Fotó: Wikipedia)