Tagfelvételt hirdet a Song Factory Budapest könnyűzenei kórus, amely sokszínű repertoárral, egyedi kórusátiratokkal, heti rendszerességű személyes próbákkal, csapatépítőkkel, izgalmas őszi projektekkel, és egy összetartó közösséggel várja új tagjait.

A Song Factory Budapest egy fiatalokból álló kórus, amely magyar és nemzetközi könnyűzenei feldolgozásokat ad elő, az a capella és többszólamú, hangszerkíséretes dalok megéneklésével teremtenek hidat a kóruséneklés és a közönség között. Az együttes eltérő szakmai és kulturális háttérből érkező tagjai sokéves közös zenei múlttal és széles körű fellépési rutinnal büszkélkedhetnek. Sokszínű repertoárjukban pop-, rock-, country és jazzdalok, gospelek és spirituálék, valamint filmzenék többszólamú feldolgozásai szerepelnek, melyek jelentős részét karnagyuk, Hetei-Bakó Benedek jegyzi.

A jelentkezésnél nem feltétel, de előnyt jelent a kóruséneklésben való tapasztalat. A meghallgatásra egy könnyűzenei dallal kell készülni, amelyhez zenei alapot használhatnak, de acapella, vagy saját hangszeres kísérettel is énekelhetnek a jelentkezők. Emellett lesz többszólamú éneklés is, egy, a helyszínen elsajátítandó részletből, a többiekkel és a Song Factory Budapest tagjaival közösen. A meghallgatásra szeptember 3-án 16 órakor kerül sor a Nikola Tesla Szerb Tanítási Nyelvű Általános Iskolában (1074 Budapest, Rózsák tere 6-7.). Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Kiemelt kép: A Song Factory Budapest (Fotó: Kanczler Bence)