Január 12-én, a Muzikum Klubban ad születésnapi koncertet Dolhai Attila: a színész-énekes legutóbbi, Genezis című albumának szerzeményei mellett felcsendülnek a korábbi albumok legismertebb dalai is.

A szövegek és a dalok egymásutánisága könnyed, sokszínű utazásra invitálja a nézőket, akiket ezúttal egy felszabadult, táncos bulira invitál a zenekar. A számokban felfedezhetjük Dolhai Attila kedvenc hard rock-gitárhangzásait is, amelyeket Derzsi Zsolt vad és felfedezésre kész gitárjátéka egészít ki. Hozzájuk társul Nagy Zsolt LISZI, aki a billentyűk mögül különleges zenei kavalkádot varázsol a hallgatóság elé: a Hammond-orgona hangja keveredik majd a klasszikus zongora és a vonósok hangzásvilágával. Egy igazi rockkoncerthez a basszus és a dob szolgáltatja az alapokat, előbbi Köpöncei Dániel, míg utóbbi Brandenburg Máté jóvoltából szólal meg.

A születésnapi koncertet – a 2020-ban megjelent Genezis-lemez mottójához illően – „pezsgés és szenvedély” jellemzi, stílusa pedig illeszkedik ahhoz a mondanivalóhoz, melyet Dolhai Attila közvetíteni akar: a szabadságvágyát, a szerelem különböző formáit, a szenvedélyét írta bele a dalokba.

Kiemelt kép: Dolhai Attila (Fotó: Dolhai Attila hivatalos oldala)