Március 5-én debütál a Radnóti Színházban a Bartis Attila regényéből Mikó Csaba által színpadra írt dráma, A vége, a teátrum most szombaton 11 órától nyílt próba keretében enged bepillantást az alkotói folyamatba az érdeklődők számára.

A főszereplő, Szabad András életét bemutató, generációkon átívelő történet közel száz jeleneten keresztül beszél a szerelemről, a barátságról, mentorokról, kis- és nagyhatalmú emberekről, arról, hogy a Kádár-korszakban a művészet és a család közti egyensúly megteremtéséhez milyen a felmenőktől örökölt tudásra volt szükség. A fotográfust különböző életszakaszaiban László Zsolt, Porogi Ádám és Katona Péter Dániel keltik életre, hozzájuk csatlakozik különböző szerepekben Kováts Adél, Lovas Rozi, Bata Éva, Bálint András, Pál András, Rusznák András és Berényi Nóra Blanka, a rendező Nagy Péter István. 

A vége nyílt próbáján a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet a szervezes@radnotiszonhaz.hu e-mail címen, vagy a 06-1/322-1071telefonszámon tudnak megtenni.

Kiemelt kép: A vége című előadás stábja (Fotó: Dömölky Dániel)