Napok óta láthatjátok, hogy Színházat karácsonyra sorozatunkban sorra hírt adunk azokról az ünnepekhez kapcsolódó akciókról, programokról és jótékonysági eseményekről, amelyekkel a budapesti színházak kedveskednek nektek. Úgy döntöttünk, hogy ebben az évben mi is ünnepi meglepetésekkel készülünk számotokra, ezért partnereinkkel összefogva holnaptól egészen karácsonyig folyamatosan játékokkal várunk titeket.

Mit kell tennetek?

Figyelni a Deszkavízió Facebook oldalát és Instagramját, illetve a Facebookon létrehozott Színházbarátok csoportunkat, hiszen mindhárom platformon esélyetek lesz a partner színházaink előadásaira szóló jegyeket, előadásokhoz kapcsolódó ajándékokat nyerni.

A játék menete

Minden alkalommal felteszünk egy kérdést az adott nyereményhez kapcsolódóan, amelyre 2 órátok lesz válaszolni a játék posztja alatt. Amint a két óra letelik, sorsolunk a kommentelők között, akiknél a helyes megoldás szerepel. A posztban megírjuk, hogy lezárult a játék, és hogy ki a szerencsés nyertes, akivel privát üzenetben fel is vesszük a kapcsolatot, és egyeztetjük a nyeremény átvételének részleteit.

Készüljünk együtt az ünnepekre, ti pedig #menjetekszinhazba, segítünk benne! ?