Az Áldozatsegítő Központ a valóságban is megtörtént esetek alapján készített videó-podcast sorozatot, amely segít felismerni azokat a helyzeteket, amelyekbe bárki bármikor kerülhet. Olyan hétköznapi történeteket mutatnak be, amelyek mindannyiunkkal előfordulhatnak, például iskolai bántalmazás, családi erőszak, „unokázós-csalás”. Sokszor észre sem vesszük, pedig az áldozatok gyakran a közvetlen környezetünkben is ott vannak, vagy akár mi magunk is könnyen válhatunk a bűncselekmények elszenvedőivé.

A szombattól elérhető legújabb videó népszerű és közkedvelt színészek segítségével mutatja be és teszi átélhetővé az iskolai bántalmazás eseteit. Az epizód mellett egy szakértők bevonásával készült elemzés is elérhető, melynek célja, hogy az epizódban bemutatott problémára megoldást nyújtson, mit tud tenni a szülő, pedagógus, gyermek, vagy bárki, ha a környezetében ilyet tapasztal.

A sorozat legújabb videói: 

Kiemelt kép: Czető Ádám, Szvetlov Balázs, Szalay Bence, Győri Péter, Pásztor Máté, Topolcsányi Laura és Farkas Dénes a forgatáson (Fotó: Áldozatsegítő Központ)