Júliustól október végéig számos kulturális program kerül megrendezésre a Tokaj Fesztiválkatlanban. Az ország egyik legnagyobb szabadtéri színháza idén is koncertekkel, színházi előadásokkal, dumaszínházzal és érdekes beszélgetésekkel várja az érdeklődőket.

Július 18-án Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka, a Hogyan értsük félre a nőket? című darab mutatkozik be a szabadtéri teátrumban. A Jászai Mari-díjas színművész nyolc különböző karaktert megformálva fejtegeti az együttélés nehézségeit, szépségeit és örömeit. Július 23-án a nagy sikerű Nikola Tesla – Végtelen energia című zenés produkciót láthatja a közönség. A kétórás musical show a legkorszerűbb technikai elemek alkalmazásával egyedi látványvilágot teremt, amely lenyűgöz és elkápráztat, valamint izgalmas zenei és vizuális hátteret ad Tesla életének és a tizenkilencedik század hangulatiságának. Az operett műfaj képviseletében két Huszka Jenő előadás is helyet kapott a programok között. Július 31-én a Lili bárónő, augusztus 19-én pedig a Sissi, a magyar királyné (Erzsébet) című előadás kerül színpadra. A nyár utolsó hónapját a közkedvelt Menopauza című vígjáték fogja megnyitni, Hernádi Judittal, Falusi Mariannal, Tóth Enikővel és Náray Erikával a főszerepben. A négy díva a közönség számára ismerős sorsokat állít színpadra világhírű slágerek és ellenállhatatlan humor kíséretében. Augusztus 19-én a Paulay Ede Színházban bemutatkozik az egyik leghíresebb magyar musical, A padlás, amely gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tökéletes kikapcsolódást nyújt.

A Fesztiválkatlan programjai között a színházi előadások mellett koncertekre, humorestekre és szakértői előadásokra is sor kerül. Többek között olyan sikeres előadóművészek lépnek fel, mint Rúzsa Magdi, a Csík Zenekar, a Jazz+Az vagy Ákos. A Dumaszínház képviseletében pedig Kőhalmi Zoltán és a L’art pour l’art Társulat előadásán szórakozhat a közönség.

A részletes program már megtekinthető a Fesztiválkatlan honlapján.

Kiemelt kép: Csányi Sándor (Fotó: Horváth Péter Gyula)