A 2020/21-es évadban három új színész (Baki Dániel, Mészáros Blanka és Nagy Márk) szerződött a Radnóti Színházba, akik – az új bemutatók mellett – régebb óta futó darabokba is beálltak.

A színháztól a tavalyi évad végén Vilmányi Benett és Kelemen József búcsúzott el. Kelemen Józsefet továbbra is láthatjuk A szerelmesek házaiban, Vilmányi Benett pedig a Radnóti Tesla Laborban futó Gloria és A vágy című előadásokban tartotta meg szerepeit.  A 10 és az Egy piaci nap című produkciókban Vilmányit Baki Dániel, a MOLIÈRE – the passion és a Futótűz címűekben pedig Nagy Márk váltotta.

Martinovics Dorina kisbabát vár, ezért nem látható jelenleg egyetlen előadásban sem. A 10-ben  és a Futótűzben Mészáros Blanka, A szerelmesek házaiban Radnay Csilla, az Egy piaci napban Bánfalvi Eszter, a Gloriában Pető Kata viszi tovább a szerepeit.

Mindeközben Lovas Rozi – aki szintén anyai örömök miatt volt „igazoltan távol” – visszatér a színházba. Novemberben, hosszabb kihagyás után újból látható lesz a Csillagképek a Radnóti Tesla Laborban, valamint a Gloriában is visszavette a szerepét.

Kiemelt kép: Lovas Rozi és Brasch Bence a Csillagképekben (Fotó: Éder Vera)