Új vezetéssel kezdi meg következő évadát szeptemberben a Váci Dunakanyar Színház: a teátrum megbízott igazgatója dr. Varga Katalin, művészeti vezetője pedig Molnár Bence lett.

„Számomra óriási öröm és megtiszteltetés ez a lehetőség, hiszen Váchoz több ponton is kötődöm: gyerekként a váci vízilabdás évek után itt ismerkedtem meg először testközelből a színházi alkotással a Fónay Márta – HUMÁNIA – Drámai Műhelynek köszönhetően.” – mondta Molnár Bence, aki arra is kitért, hogy nagyon fontos számára az évad összeállításánál, hogy különböző régiók színházainak előadásait hívják meg Vácra, ezzel is elősegítve, hogy egy igazi kulturális találkozási ponttá alakuljon a város. A 2020/21-es évadban érkeznek darabok Győrből, Kaposvárról, Debrecenből, Szombathelyről és Szegedről is, és természetesen számos budapesti társulat is megmutatja majd magát a teátrum színpadán.

A Kolozsváron végzett színművész beszélt arról is, hogy széles műfaji skáláról válogatott, így lesz prózai, zenés, klasszikus, kortárs, magyar és világirodalmi darab is a bemutatók között, sőt, a tervei között szerepel, hogy 2021 tavaszán egy saját előadást is létrehozzanak a Váci Dunakanyar Színházban.

Kiemelt kép: Molnár Bence (Fotó: Váci Dunakanyar Színház)