A megújított GOBUDA Mall legnagyobb mozitermében működő Vidám Színpad ebben az évadban is közönségkedvenc vígjátékokkal, zenés előadásokkal, ősbemutató musicallel és az ország egyik legkényelmesebb nézőterével várja a nézőket.

Missziómnak tekintem, hogy ezt a hatalmas értéket tovább éltessem és fejlesszem sokak örömére. Célom: lehetőséget adni remek alkotók és szívbéli színházi emberek számára – fogalmazott Gütz Anna, a teátrum vezetője, akinek köszönhetően az elmúlt évben a korábbi művészeti koncepció is megújult: a szellemi örökséget szem előtt tartva, a méltó hagyományokat megőrizve erősíti immáron a társulatot több fiatal, tehetséges színművész, illetve neves rendezők.  

Az idei évad első bemutatója a Horgas Ádám rendezésében készülő Ments meg, szerelem! című musical lesz október 14-én, amely olyan magyar slágereket dolgoz fel többek között, mint a VALMAR-tól az Úristen, Carameltől a Szállok a dallal, Honeybeast-től a Legnagyobb hős, Rúzsa Magditól a Szerelem, Margaret Island-től az Eső, Kimnowaktól a Gyémánt, a Jazz+Az-tól a Ma jól vagyok, vagy a címadó dal Márktól. A válságon győzedelmeskedő szerelemről szóló produkcióban a nézők Szaszák Zsoltot, Gáspárfalvi Dorkát, Botos Évát, Szakács Tibort, Vadász Gábort, Bartha Alexandrát, Szőlőskei Timeát és Gazdag Tibort láthatják majd.

Ezt követően a HADART Színházzal közös produkcióként érkezik majd a Jöhetsz drágám! című vígjáték Kerekes József, Mérai Kata, Szabó Máté, Vadász Gábor, Bordás Mihály, Végh Judit, Bach Zsófia és Andrádi Zsanett szereplésével.

Továbbra is műsoron maradnak a közkedvelt vígjátékok, az Ölelj át!, a 39 lépcsőfok, a Szeress, ha bírsz! és a Tökéletes esküvő. A zenés színház kedvelőit a Tanulmány a nőkről és a Szextett zenés vígjátékokkal, a gyerekeket pedig Süsü, a sárkány kalandjai, és a Keszekusza varázspálcája előadásokkal várják. Vendégjátékként műsorra kerül még továbbá a Haverok, buli, Bon-Bon musicalvígjáték és a Melyiket a kilenc közül? című zenés karácsonyi mese is.

Kiemelt kép: Götz Anna (Fotó: Vidám Színpad)