A RaM Colosseum megnyitása óta működik befogadószínházként, többek között itt mutatták be Budapesten először a Békéscsabai Jókai Színház nagysikerű musicalét, a Monte Cristo grófját, valamint az ExperiDance Produkció és a Madách Színház több előadása is évek óta látható itt. Márciustól kezdve a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Színház két, jelenleg is repertoáron lévő darabja színesíti a műsort.

Március 17-től kezdve, három hónapon át játsszák minden idők egyik legsikeresebb Broadway musicalét, a Chicagót, Varga Gabriella, Kiss Diána Magdolna, Sághy Tamás, Krisztik Csaba, Vásáry André és Váradi Eszter Sára főszereplésével, Horváth Csaba rendezésében és koreográfiájával. A székesfehérvári produkció, amely 2019-ben elnyerte a legjobb zenés/szórakoztató előadásért járó Színikritikusok Díját, márciusban és áprilisban is két-két alkalommal lesz látható a fővárosban, a májusi időpontok egyelőre nem ismertek.

Jelenet a Játék a kastélyban című előadásból (fotó: Székesfehérvári Vörösmarty Színház)

Molnár Ferenc egyik legkedveltebb vígjátékát, a Játék a kastélyban című „anekdotát” Szikora János állította színpadra, a komédiát március 30-án, 31-én, valamint április 1-jén láthatjuk Budapesten. A történet egy olasz kastélyban játszódik, ahová bejelentkezés nélkül, váratlanul betoppan Ádám, a fiatal zeneszerző, hogy meglepje menyasszonyát, Annie-t. Csakhogy a primadonna egy idősödő színésszel, Almádyval tölti a hétvégét, aminek a vőlegény egy vékony falnak köszönhetően fültanúja lesz. A jelek félreérthetetlenek – vagy mégsem? Egy kiváló drámaíró útjába semmi sem állhat, ha kreativitásról van szó. A megmentő Turayt Sághy Tamás, Annie-t Ballér Bianka, Almádyt Gáspár Sándor, Ádámot Andrássy Máté alakítja.

Kiemelt kép: Jelenet a Chicago című előadásból (fotó: Székesfehérvári Vörösmarty Színház)