Szabó Kimmel Tamás 2017 óta volt tagja Orlai Tibor lazán szervezett színháztársulatának, az eltelt időszak alatt többek között olyan darabokban láthatta őt a közönség, mint a Három esős nap, a Dühöngő ifjúság, a Riviéra, a Száll a kakukk fészkére vagy éppen A folyón túl Itália, amely az első Orlai Produkció volt, amiben szerepelt. Tavaly bemutatkozott önálló estje is Széttépve címmel.

A színész azonban most egy közleményt adott ki a Facebookon keresztül, amelyben tájékoztatja a követőit, hogy elváltak az útjai az Orlai Produkciós Irodával. A posztot teljes terjedelmében közöljük: „Sziasztok! Szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy a mai nappal elválnak útjaink az Orlai Produkciós Irodával. Közös megegyezésünket a legnagyobb szakmai és emberi tisztelet és szeretet kísérte, annak részleteit megtartjuk magunknak! A #széttépve további sorsáról tájékoztatni fogom az érdeklődőket, amint rendeződik a színházi helyzet az országban! További sok fantasztikus bemutatót és sikerekben gazdag munkát kívánok a csapatnak! Nektek pedig szép napot!”

Egyelőre tehát nem tudni, hogy Szabó Kimmel Tamás hol fogja folytatni vagy mi lesz az önálló estjének sorsa, de amint kiderül bármi konkrétum, beszámolunk róla.

Kiemelt kép: Szabó Kimmel Tamás (Fotó: Zsigmond László)