Török Anna és Angler Balázs fantasztikus fellépése után a hatalmas népszerűségnek örvendő Musical Villamos következő vendége a Szegedi Nemzeti Színház két művésze, Ágoston Katalin és Károlyi Krisztián lesz. Április 25-én, vasárnap a szokásos időben, 14 órakor indul útnak Szegeden a sárga nosztalgia villamos.

Ágoston Katalin a Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánénektanár, ének- és kamaraművész szakán szerzett diplomát. Mindeközben a Budapesti Operettszínházban végzett az operett akadémián, majd énekkari tagként szerződést kapott. 2011-től a Centrál Színház társulati tagja lett. A legtöbben mégis a Szegedi Nemzeti Színház állandó színésznőjeként ismerik, amelynek társulatához 2018 nyarán csatlakozott. Olyan híres darabokban volt látható, mint a Valahol Európában, 1984, Molière, avagy az álszentek összeesküvése és a Mágnás Miska. 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő West Side Storyban Mária-t alakítja majd. A különleges performansz helyszínéül szolgáló Musical Villamoson partnere Károlyi Krisztián lesz, akivel közösen varázsolják el a musicaldalok szerelmeseit. Károlyi Krisztián a Pesti Magyar Színiakadémián Lengyel Ferenc osztályának tanulója volt. Ezután játszott a Pesti Magyar Színházban, a Vígszínházban és a PS Produkció előadásaiban is. 2019-ben csatlakozott a Szegedi Nemzeti Színház társulatához. Ő is szerepelt a Valahol Európában klasszikus musicalben. A padlás című darabban Rádiós szerepében láthatja majd a közönség, miután a vírushelyzetet követően élőben is bemutatásra kerül az előadás.

A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert énekesekkel. A villamos a műsor ideje alatt nem szállít utasokat, de az előadás országosan ingyenesen megtekinthető lesz. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok élőben is hallhatják a musical irodalom legszebb dalait. 14.00 kor a Szeged Plaza előtt csendül fel az első dal, majd 14:04 indul útjára a villamos, melynek útvonala a következő: 14:15 Széchenyi tér; 14:28 Szeged pályaudvar (Nagyállomás); 14:38 Szeged pályaudvar; 14:45 Széchenyi tér; 14:57 Európa Liget.