A Shooting Stars nevű program 24. alkalommal mutatta be a fiatal filmcsillagokat a nemzetközi filmes szakmának, a tíz legígéretesebb színész között Stork Natasa is helyet kapott, aki a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című magyar alkotás főszereplőjeként hívta fel magára a figyelmet.

A történet szerint Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy Magyarországon kezdjen új életet a férfival. Megbeszélnek egy randevút, de Márta hiába vár a Szabadság híd pesti hídfőjénél, a férfi nem jelenik meg a találkozón. Márta kétségbeesetten próbálja megkeresni, és amikor rátalál, élete szerelme azt állítja, sosem látta őt azelőtt.

Stork Natasa első alkalommal játszott főszerepet nagyjátékfilmben, mellyel tavaly ősszel már elnyerte a legjobb színésznő díját az 57. Antalyai Nemzetközi Filmfesztiválon Törökországban.

A Nemzeti Filmintézet támogatásával, Horvát Lili rendezésben megvalósult romantikus drámát január 22-én kezdik el vetíteni az Egyesült Államokban.

Kiemelt kép: Stork Natasa (Fotó: Cseke Csilla MTI / MTVA)