Június 3-tól szerdánként a Játékszín régi sikerdarabjai közül tesz elérhetővé olyan előadásokat, amelyeket a 2012-es újranyitás óta a közönség már nem láthat színpadon.

Az online kínálatban drámák, filmadaptációk és klasszikus vígjátékok közül egyaránt lehet majd szemezni, elérhető lesz például Szakonyi Károly Két nő című kétszemélyes darabja, Az eastwicki boszorkányok filmadaptációja, és az ugyancsak mozivásznon sikert aratott Mennyei hang! színpadi változata is. (Az említett előadásokat rendezőként Cseh Judit és Bagó Bertalan jegyzi.) Az előadások főbb szerepeiben pedig a színház nagy színészeit láthatjuk majd, köztük Bánsági Ildikót, Gálvölgyi Jánost, Gáspár Sándort, Lévay Viktóriát és Pokorny Liát is.

Az online sorozat június 3-án indul a Két nő című „cekkerdrámával”. A produkciók szerdánként este 18 órától vasárnap éjfélig lesznek megtekinthetők a színház hivatalos Facebook és YouTube oldalán.

Mindeközben a Játékszín igazgatója, Bank Tamás és a színház munkatársai nagy erővel tervezik az újraindulást. Már dolgoznak a júliusi és augusztusi műsorterven, illetve színháztermi és szabadtéri előadásokban is egyaránt gondolkodnak, minden eshetőségre számítva.

Kiemelt kép: Jelenet Az eastwicki boszorkányok című előadásból (Fotó: Játékszín)