Újabb saját gyártású sorozat kap helyet az RTL Klubon, ugyanis – a Scripted Productions gyártásában – március 19-től elrajtol a csatornán egy vadonatúj szituációs komédia A Séf meg a többiek címmel, amelynek főbb szerepeiben Schneider Zoltánt, Jéger Zsombort és Dobos Evelint láthatjuk. 

A történet középpontjában egy budapesti előkelő étterem, a Monet áll, amely Győző (Schneider Zoltán), az alkoholista és sportfogadásokért függő séf szerint a világ legjobbja, még akkor is, ha egy rakás fura alak dolgozik a kezei alá: ott van az alvilági múlttal rendelkező halszakács, az enyves kezű késvirtuóz, a dadogó séfhelyettes, a meleg cukrász és az orosz mindenes. Győző meg van róla győződve, hogy csupa idióta veszi körül, de arról is, hogy ezek az ő idiótái és így együtt viszik tökélyre az éttermet. Ebbe a helyzetbe csöppen bele egy zöldfülű szakács, Milán (Jéger Zsombor), akit szárnyai alá vesz a séf és megpróbál belőle szakácsot, illetve embert faragni. Csakhogy az étterem ügyvezető menedzsere, Viki (Dobos Evelin) épp azelőtt kerül egyéjszakás kalandba a sráccal, hogy az étterembe jelentkezik.

 

A további szerepekben felbukkan még többek között Farkas Ádám, Kiss Anna Laura, Bogdányi Titanilla, Pavletits Béla, Csonka András, Mészáros Máté, Borsi-Balogh Máté, Fehér László, Juhász István, Balázsfi Alexandra, Kakasy Dóra és Anger Zsolt is, aki egyúttal a sorozat vezető rendezője.  A Séf meg a többiek március 19-től, szombattól lesz látható az RTL Klubon. 

Kiemelt kép: Jéger Zsombor és Schneider Zoltán (Fotó: RTL Klub)