A fiatal színésznő 2017-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, ahonnan egyből a Katona József Színház társulatához szerződött, ahol a legkülönfélébb szerepek találták meg (mint a Borisz Godunov Marinája vagy Munkavégzés során nem biztonságos Charlotte-ja). A színpad mellett előszeretettel vállal sorozatos és filmes szerepeket is, a nézők többek között olyan alkotásokban láthatták már, mint a Tóth János, az 1945, a Korhatáros szerelem, a Drakulics elvtárs, az Aranyélet, az Apatigris, a Mellékhatás és A feleségem története. Idén Junior Prima díjjal ismerték el az érdemeit. 

A flegma karaktereket könnyen hozó, azonban a valóságban a beszámolók alapján derűs és bűbájos Rujder Vivien tavaly nyilatkozott már nekünk például az első színházi élményéről, a mestereitől kapott tanácsokról vagy éppen a legemlékezetesebb előadás közbeni bakijáról, ezúttal viszont más oldaláról mesél. A Púder Bárszínház és az Offline eseményének keretében egy olyan beszélgetést követhetnek figyelemmel a résztvevők, amelyben a színésznő a rivaldafénytől eltávolodva a civil életéről mesél.

A beszélgetés során elhangzó sztorik nemcsak azok számára lehetnek érdekesek, akik kedvelik Rujder Vivien munkásságát, hanem azok számára is, akik kíváncsian rá, hogy milyen az, amikor egy művész maga mögött hagyja a színpad varázsát és átadja magát a hétköznapoknak. 

Kiemelt kép: Rujder Vivien (Fotó: Nők Lapja)