A Thália Színház szinte már ikonikusnak nevezhető előadása, A férfiagy – avagy nincs itt semmi ellentmondás? című egyszemélyes vígjáték mintegy 6 éven keresztül futott Csányi Sándor főszereplésével estéről estére zajos sikert aratva. A Jászai Mari-díjas színművész a 2018/19-es évad végén azonban elköszönt a szereptől, hogy több ideje jusson családjára és független színházi projektjeire. Schell Judit, a Thália művészeit vezetője azonban nem vált meg a Robert Dubac által jegyzett előadástól, felkérte Kamarás Ivánt, hogy bújjon a hímsoviniszta Székely Iván bőrébe.

Az Amerika és Magyarország között ingázó színművész 10 éve nem vállalt kőszínházi repertoár-előadást, most azonban volt osztálytársa és jóbarátja hívására két darabot is átvett a Tháliában (A férfiagy mellett ő játssza a Ketten egyedül férfi főszerepét is – A szerk.).

Legközelebb március 9-én és 10-én lép a Thália Nagyszínpadára, ahol hat különböző hímsoviniszta férfitípust megformálva idézi fel nőkkel kapcsolatos emlékeit, tapasztalatait. A színművész az előadás után a díszletben várja a nézőket, hogy megosszon néhány kulisszatitkok azokkal, akik jegyet váltottak az előadásra.

Kiemelt kép: Kamarás Iván (Fotó: Puskel Zsolt)